jurnal coiotul relaxat

Dragă Yahoo,

Simt nevoia să-ți mulțumesc. Pentru că te gândești în fiecare zi la tot ce îmi doresc eu. Mă cunoști mai bine decât mă cunosc eu. Știi că mi-ar plăcea să mă duc într-un club, mai ales luni seara, așa că îmi trimiți propuneri hot pentru o noapte incendiară. M-ai prins că ador să sărbătoresc Valentine’s Day și îmi trimiți mesaje cu reduceri masive la produsele mele preferate (scuze că nu am deschis să văd care sunt preferințele mele).

Știi mai bine decât mine ce job-uri mi se potrivesc. De exemplu astăzi, prin intermediul tău și al domnului Andrei Roberto (cine o fi, că tot îl pun în spam și se întoarce), am aflat că m-aș potrivi pentru un job de 5 luni în Londra – Senior Java Developer, iar cu câteva zile în urmă îmi spuneai ceva de Data Processor. Orice ar însemna astea, eu le-am scris cu atenție, pe litere, ca să nu greșesc.

Nimic din tot ceea ce m-ar interesa nu-ți scapă. Prin intermediul lui Păr Bogat îmi propui să descopăr secretul unui păr des și mătăsos ca al unei vedete. Și asta pe la ora 3:42 noaptea, când îți imaginezi că îmi număr firele de păr din cap și constat că nu e suficient de des.

yahoo mail

De curând ai reușit să mă uimești din nou. Chiar să știi că îmi plac pariurile și după birou mă opresc juma’ de oră să-mi joc banii de ceai? Am primt mailul cu subiectul Pariu GRATUIT de 50 ron de la nuș’ ce site de pariuri nr 1 în România.

Aș putea continua lista asta la nesfârșit, dragă Yahoo, dar închei cu mailul care m-a făcut să-ți scriu această epistolă. La ora 5:34 PM, când mă pregăteam să plec de la birou, Mircea Corbea, oricine ar fi el,
mi-a scris un mesaj cu subiectul: „Te ajut eu cu banii, dar dai o bere”.

mail yahoo
Mai jos redau ce scria în mesaj dl. Mircea Corbea, oricine ar fi el om, coiot, altă vietate sau doar un personaj plin de clișee:

Salut!
Am auzit ca vrei sa-ti mearga mai bine cu finantele… hai ca-i momentul sa te mai inveselesti si tu 🙂
Pe langa munca, mai dau doua clickuri in pauza de masa, din metrou de pe mobil, etc. si acu am inceput sa scot cateva sute de euro pe luna. Sigur poti si tu ca esti baiat destept.
Intra si tu aici si fa-ti cont: (am șters linkul…)
Nu-i nevoie sa ai experienta sau sa faci cursuri inainte. Ai totul la indemana si te ajuta ei daca ai intrebari.
Iti recomand sa incepi pe aur sau petrol ca sunt mai simple si cand prinzi un pic de experienta, uita-te si la companii. Mie Sony mi-a adus doar el cam 1700 euro pana acum. Tare nu?

Ei, dilema mea de luni seara e, dragă Yahoo, să-mi păstrez contul la tine sau să mă mut pe gimeil? Mai rămân cred, un pic, pentru că mi-e teamă să nu-mi simt viața goală fără recomandările tale zilnice!

(Jurnal de coiot, luni, 9 februarie 2015)

Comentarii

comentarii