Cărți. Reduceri. Cărți. Reduceri. Uite așa mi-au sunat în cap cuvintele astea joi, când am lăsat deoparte orice făceam și am dat o fugă până la magazinul Unirea la târgul de carte cu discount Kilipirim. M-am dus glonț la etajul al doilea, am orbecăit un pic până l-am găsit – e în aripa Călărași. La intrare era un spațiu interesant, cu tablouri, piese de mobilier și cărți vechi – am întrebat și mi s-a spus că sunt obiecte strânse de colecționari care se întâlnesc doar la târguri.

Am intrat, am dat peste niște standuri cu produse bio, bijuterii, săpunuri, miere. Mă întrebam în gând: așa, și cărțile? Am ajuns și la ele. Toate editurile importante sunt prezente. Cele mai mari reduceri le-am remarcat la Editura Trei, unde foarte multe cărți, ediții mai vechi, costă 10 lei. Am luat două volume de Marc Levy pentru o prietenă care are o fixație în ultima vreme cu acest autor și mi-am luat și pentru mine „Harta timpului” scrisă de Felix J. Palma. De la Humanitas mi-am luat o carte mai veche a lui Douglas Coupland – „Tânără în comă” (10 lei) și audiobook-ul Neagu Djuvara: „O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri” (5 lei).

Kilipirim carti

La Polirom am remarcat „Viața lui Pi” de Yann Martel și „Libertate” a lui Jonathan Franzen cu 15 lei. Cum le citisem, deși nu le mai am în bibliotecă, am zis să le las acolo, să se bucure alții de asemenea prețuri. Târgul Kilipirim se încheie duminică, 2 noiembrie 2014. Nu-l ratați!

Foto: © Coiotul relaxat

Comentarii

comentarii