Gelozie, minciuni, rutină, dorința unuia dintre parteneri de a avea un copil, planificarea nunții, lipsa comunicării, sexul sunt doar câteva dintre problemele cuplurilor pe care le vedem în filmul românesc „Alt Love Building”. În total sunt nouă probleme pe care cuplurile le aduc în tabăra de reperat relații.

Pentru cei care nu au văzut prima parte, „Love Building” este o tabără unde, vreme de câteva zile, mai multe cupluri cu probleme vin să încerce să-și repare relațiile sub îndrumarea a trei terapeuți, interpretați de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Am râs cu poftă anul trecut când am văzut „Love Building” și mi-am spus: în sfârșit, un film relaxant, viu, amuzant, o comedie cu replici bune, un film care se aude bine și are imagini frumoase. Plus „In Your Eyes”, piesa de la final interpretată de Grimus, care mi-a rămas în minte luni bune după aceea.

Alt Love Building terapeutii
Revenind,  abia am așteptat 26 decembrie, să intre în cinematografe, continuarea acestuia, „Alt Love Building”. După cum spune și titlul, „Alt Love Building” este diferit de primul. Apar cupluri noi care vin în tabăra ce are loc cu câteva zile înainte de Revelion la Bran, iar printre cei care au de rezolvat probleme se află și cei trei terapeuți. La fel ca și primul, „
Alt Love Building” este regizat de Iulia Rugină, iar scenariul este scris împreună cu Ana Agopian și Oana Răsuceanu.

5 lucruri care mi-au plăcut în „Alt Love Building”

Autenticitatea – dialogurile sunt naturale, nu sunt forțate, actorii nu vorbesc „pe nas” cum se întâmpla în multe filme vechi românești. Replicile sunt credibile, iar unele n-au cum să nu-ți rămână în minte.

Alt Love Building Dragos Bucur
Imaginile frumoase
, cum ar fi cea în care cei trei terapeuți stau cu spatele și se văd munții.

Alt Love Building oras
Scenele cu celebrul actor Ben Cross
, invitatul special al producției. După ce s-a terminat filmul, mi s-a făcut poftă brusc de plăcintă de mere cu crusta sus.

Alt Love Building ben Cross
Rolul mitomanei Alis
, interpretat de Elisa Călin, de la momentele în care povestește cu dezinvoltură despre viața ei, până la scena de sub fereastră.

Elisa Calin in rolul Alis

Muzica – imediat cum am ieșit de la film, am căutat pe net să văd cum se numește piesa de la final și cine o cântă. Roads – „Fata de ciocolată”. E foarte frumoasă, o să vă placă!

Filmul este în cinematografe din 26 decembrie, numai bun de văzut în vacanța de iarnă!

Comentarii

comentarii