„Îmi pare rău”, zice el. „Spui asta atât de des, încât nu mai are nicio valoare”, îi răspunde ea. El e mai în vârstă, căsătorit și e interpretat de Liam Neeson, ea este o tânără superbă, jucată de Olivia Wilde. El e scriitor, ea redactor de mondenități cu aspirații de scriitoare.
Un american sosit în Italia (Adrien Brody) se îndrăgostește de o țigancă foarte frumoasă, iar Julia (Mila Kunis), o fostă actriță de telenovele, se luptă cu fostul soț pentru custodia fiului lor.
Ce au în comun cele trei istorii? Minciunile… Îmbrăcate în cei mai frumoși trandafiri albi care pot umple o cameră de hotel, în apartamente superbe sau camere de hotel elegante, înșelătoriile umblă pe străzile din Roma, Paris sau New York. Dramele în acest film sunt consecințele unor acțiuni trecute, iar protagoniștii încearcă să se strecoare prin viața care nu e ușor de trăit cu povara atâtor adevăruri ascunse. Un film bun, dar destul de trist, în care singurătatea și neîncrederea se strecoară cu fiecare cadru luminos. De văzut!

Imaginea cu Olivia Wilde în camera plină cu trandafiri albi nu-mi iese din minte…

Foto: RoImage

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here