Anul trecut mi-am făcut brad de Crăciun din DVD-urile cu filme. Inițial am vrut să fac din cărți, văzusem unul foarte frumos la un prieten, dar m-am gândit că din DVD-uri s-ar putea să fie mai simplu, pentru că au aceeași dimensiune. Așa a fost… Așa că am scos toate filmele pe care le aveam, le-am pus pe covor în mijlocul sufrageriei și preț de vreo oră m-am uitat la ele, amintindu-mi când am văzut fiecare film, ce personaje mi-au plăcut etc.

dvd www.coiotulrelaxat.ro

Am aplicat modelul ultracunoscut: punem mai în spate ce ne-a plăcut mai puțin și mai în față ce ne place foarte mult și am început să le așez alandala. Am refăcut baza o singură dată, pentru că prima dată o făcusem prea mare și nu mi-ar fi ajuns DVD-urile să-l fac destul de înalt cât să semene cu un brad.

dvd-uri brad

Pentru vârful bradului am păstrat filmul meu preferat de Crăciun: O viață minunată / It’s a Wonderful Life (1946), regizat de Frank Capra, cu James Stewart și Donna Reed în rolurile principale.

Dacă vreți să faceți un brad de Crăciun din DVD-uri, am un singur sfat: fiți atenți dacă doriți să revedeți vreun film în vacanța de Crăciun, să nu-l puneți în brad. De câțiva ani, eu îmi rezerv o zi între Crăciun și Revelion și revăd trilogia „The Lord of the Rings” (9 ore încontinuu, ce răsfăț!), iar anul trecut am pus DVD-urile în brad. Noroc că am prieteni cu suflet mare care mi le-au împrumutat.

brad DVD www.coiotulrelaxat.ro

Anul acesta aș vrea să încerc să fac un brad din cărți. Îmi place să fac bradul pe 24 decembrie, nu mai devreme, iar în dimineața de Crăciun să merg în pijamale și să găsesc cadourile! Probabil sunt momentele în care și adulților le este permis să se întoarcă în copilărie și să se bucure precum copiii.

Comentarii

comentarii